torstai 18. joulukuuta 2014

Puuuhh, Puuuhh, Puhalletaan projektia eteenpäin!!

Tähän väliin pitääkin kiittää uutta kolleegaa ja lajitoveria Sinttivinttureiden Samia,
jota olen vaivannut kaiken maailman kysymyksillä,
liittyen niittiveneiden ihmeelliseen maailmaan.
Hänellä on nimittäin kokemusta moisen purtilon vuotojen tyrehdyttämisestä samalla tyylillä mitä me tulemme käyttämään. Tuosta ylemmästä linkistä pääsee tutustumaan poikain touhuihin, kalastuksesta veneen kynimiseen.
On meinaa lukemisen arvoista tekstiä!

-----  -----

Projekti jatkuu, joskin hieman säästöliekillä vielä, sillä toivun suuresta olkapääleikkauksesta.
Käyttäkäämme siis tämä toipilasaika veneen tulevien osien ja tarvikkeiden nuuskimiseen.
Kävin Karpon kanssa tekemässä kauppaa targakaaresta, josta taisi jopa kaupat syntyäkin.
Toki helpolla ei siinäKÄÄN päästä, sillä rälläkkää, happosta putkea ja latikkaa tarvitaan asennukseen, notta saadaan sopimaan kikkara lavettiin..

Seuraavana ohjelmassa onkin vanhojen kellukkeiden (uretaanin) poisto ja samaan hengenvetoon suunnitellaan lisätukia runkoon, jotta saataisiin tehtyä tukeva lattia ilman 20mm vaneria...
Vene painaa jo valmiiksi yhden Viking Rosellan verran yhtään liioittelematta. Tämän vuoksi pyritään toteuttamaan lattia ohuemmasta vanerista ja uusien tukien ansiosta se saattaisi olla myös tukeva.
Toki tässäkin tulee varmasti tapahtumaan niin, että kevään tullen kiireessä lattiana köllöttelee 20mm vaneri kumminkin :D Houpsounot..

Voi veljet, tässä kun ynnäilee tulevaa niin mielessä kaikaa huuto; "Hoi lottovoitto, missä lienet?" :D

Meillä tuntuu Karpon kanssa olevan vähän samaa vikaa, sillä jos jotain päätetään tehdä niin se tehdään ja kunnolla. Niin myös tässäkin projektissa.

Ja hei!, me tehään tää 90% ulkona kun oma tallirakennus on hevosten valtaama ja vuokratallia ei viititä edes hakea, notta säästyy nekin markat veneen rakentamiseen. Pitäkäämme kansalaiset peukkuja, että tulee leuto talvi :)

Amen!


-Sippe


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti